Keby bolo keby logo

Keby bolo keby sa vracia!

Jeden z najúspešnejších seriálov v histórii televízie JOJ je späť. Nenechajte si ujsť osudy hrdinov troch rozdielnych párov.

Keby bolo keby patrí k jednému z najúspešnejších seriálov televízie JOJ a teraz sa vracia na joj.sk! Od pondelka 3.2. sa každý deň na našom webe objaví jedna epizóda, príbeh sa teda začína odznova. Zárukou kvality sú nielen veľké herecké mená ako Diana Mórová, Zuzana Fialová, Aňa Geislerová, Roman Luknár, Ján KoleníkMarián Miezga, ale aj skvelý scenárista Andy Kraus a kvalitná kamera, ktorá po prvýkrát priniesla na slovenské obrazovky pôvodnú tvorbu v HD rozlíšení.

Keby bolo keby bol pôvodne iba pracovným názvom pre seriál. Neskôr sa však stal aj oficiálnym. „V zálohe som mal aj názov S tebou bez teba, prezradil scenárista Andy Kraus. Vychádzal pritom z dejovej línie, hlavné postavy mali totiž skupinu U2 revival. „With or Without you je jedna z ich známych skladieb“, podotkol Andy. Treťou možnosťou bol názov  Boh vie prečo, ten sa však zdal Andymu mierne patetický. 

Tri páry a skoro sedem hlavných postáv. Jeden z nich má totiž 16-ročnú dcéru. „Každá rodina je z inej sociálnej vrstvy. Ale majú niečo spoločné. Ak nie z minulosti, tak bude zápletka v budúcnosti. A ak nie kamarátska, tak možno aj milenecká“, poodhaľuje scenárista úspešných seriálov. Kľúčové záležitosti budú však v novom seriáli už od prvej časti. Nepôjde o denný seriál, ale osudy postáv sa budú vykresľovať v dni, keď sa navzájom poprepletajú. Jednotlivé časti teda nebudú na seba nadväzovať v dennej línii.

Pozrite si prvú epizódu Keby bolo keby práve teraz v našom archíve!