Keby bolo keby pokračuje: Pôjde Mirka na potrat?

Pozrite si úspešný seriál televízie JOJ práve teraz!

Keby bolo keby sa vrátilo na oficiálne internetové stránky televízie JOJ a vy môžete opäť prežívať osudy troch párov z rôznych prostredí, ktorých však predsa len niečo spája. Dnes si môžete pozrieť druhú epizódu prvej série, ktorá je nazvaná Mirka. Chcete vedieť viac o tom, čo sa v nej bude diať?

Tomáša s Monikou po sexe prekvapí Mirka. Zistí, čo sa tu dialo, keď na sedačke objaví Monikinu náušnicu. O chvíľu príde Igor s Adelou, ktorá je dosť nabrúsená. Tomášovi zrazu zazvoní telefón a dozvie sa, že Inge s Janom mali búračku. Po šiestich týždňoch sa chystá Tomáš s Mirkou do nemocnice, Ingrid by mali pustiť domov. Mirka musí navyše popoludní navštíviť gynekológa kvôli plánovanému potratu. Jano má nočné mory, stále má v hlave búračku. Monika ho utešuje, že on za to nemohol. Igor oznamuje Adele, že večer pôjdu k Tomášovi, ktorý organizuje menšiu oslavu pri príležitosti Ingridinho návratu z nemocnice.

Janov prípad chcú znovu otvoriť, rodina cyklistu, ktorý pri nehode zomrel, chce z toho vytrieskať nejaké prachy. Ingrid je pri návrate z nemocnice nepríjemná na Mirku aj Tomáša. Celú sestu autom sa s Mirkou neustále háda. Jana čaká dnes návšteva psychológa, ktorý mu musí vystaviť posudok, či je spôsobilý opäť jazdiť na sanitke. Igor má stretnutie s Masárom, ten je nespokojný, pozemky stále nie sú doriešené, ale on už musel zažať s prácami, lebo inak by im odstúpil najväčší investor. Tomáš sprevádza Mirku ku gynekológovi, je nervóznejší, než ona sama. Ingrid chce ísť s Monikou nakupovať do mesta doplnky do jej vysnívaného domu. Absolútne netuší, že dom Tomáš už dávno predal. Zhodou okolností je gynekológ, ktorý bude robiť Mirke zákrok, práve tým novým majiteľom. Jano prosí Igora, aby mu zohnal dobrého právnika. Samozrejme, zadarmo. Na oslave Monika všetkým oznámi, že je tehotná.

Keby bolo keby práve teraz v našom archíve zadarmo!